IB staat voor Ilse Baars. Ik ben belastingadviseur en financieel planner en heb mijn kantoor gevestigd in Voorburg. Tevens ben ik werkzaam als controller en kan deze werkzaamheden zowel op eigen kantoor als op uw locatie verrichten.

Na mijn studies fiscale economie en fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest in de belastingaangifte- en adviespraktijk en heb ik mij aangesloten bij de Federatie Financieel Planners.

Door mijn werkervaring, opleidingen en permanente educatie ben ik uitgegroeid tot een allround belastingadviseur/controller. Als het op mijn werk aankomt ben ik enthousiast, betrouwbaar en accuraat. Mijn ambitie is om particulieren en ondernemers niet alleen te helpen met belastingaangiften, maar ook te adviseren, zodat niet te veel belasting wordt betaald. Voor bedrijven is mijn ambitie om met behulp van de opgestelde rapportages samen met het management een juiste koers te bepalen, zodat de organisatie succesvol is en de continuïteit gewaarborgd blijft.

Inkomstenbelasting
Eigen woning
Bezwaar- en beroepsschriften
Toeslagen
Ondernemersfaciliteiten
Auto van de zaak
Omzetbelasting
Vennootschaps- en dividendbelasting
Contracten
Nalatenschapsplanning
Huwelijk en testament
Schenk- en erfbelasting
Bedrijfsopvolging
Controlling
Periodieke cijfers
Begroting en budget
Cashflow
Boekhouding